3D-wandobjecten

3D-wandobjecten

Wanddecoratie Morita

116) Wanddecoratie "Morita" heeft een totale diameter van 120 cm. Gemaakt van bamboe in de kleuren groen en beige. Past bij een Urban Jungle woonstijl. Afkomstig uit de collectie van het Nederlandse woonmerk By Boo

naar de website

Wandklok Metaal 110 CM

Wow, Dat is pas echt opvallend. Een metalen wandklok van meer dan een meter groot.

naar de website

3D wandobject Blokjes

Een 3D metalen wandobject blokjes. Het object bestaat uit een raster waarop een aantal metalen blokjes op vast is gemaakt. De kleine en grotere blokjes zijn licht en donkergrijs van kleur.

naar de website

Modern Schilderij

Een heel modern en opvallend schilderij welke in abstracte vorm is geschilderd.Het is een anderhalve meter groot canvasdoek waarvan de zijkant is mee geschilderd.Hier hoeft dus geel lijst om en kan direct aan de muur opgehangen worden.

naar de website

Levensboom in Frame

Een leuke sfeervolle levensboom van metaal. Het is een boom met een kronkel in de stam.

naar de website

Abstract Schilderij

De kunstschilder heeft hier de twee mensen op een abstracte manier geschilderd. De twee mensen kijken naar de volle maan.

naar de website

Crazy Brushes

Dit prachtige moderne drieluik-schilderij valt direct op door de vele felle heldere kleuren.Het is net of er een kleurenexplosie heeft plaats gevonden.

naar de website

Tropische Vogels

Een 3D wandobject in de vorm van een zwerm vliegende vogels. Dit wandobject is iets kleiner dan een meter.

naar de website

Wijnflessen en Glazen

Dit wandobject hoort aan de muur te hang van een horecazaak. Bijvoorbeeld een wijn speciaalzaak of een wijnbar. Het is een object met wijnflessen, glazen en een paar druiventrossen.

naar de website

Summer Meadow

Kijk eens wat een prachtige heidebloemen de kunstschilder hier op het canvasdoek heeft geschilderd.Bestel dit mooie kleurrijke kunstwerk online en gebruik het als muurdecoratie in de woonkamer of andere ruimte in de woning.

naar de website

Vliegende eenden

Hier ziet U een zwerm vliegende eenden als metalen wandobject.Het 3D object is met de hand gemaakt en is meer dan een meter breed.

naar de website

Chaos

Het is wel duidelijk waarom dit prachtige negendelige kunstschilderij chaos wordt genoemd. Het is alsof de kunstenaar zomaar wat acrylverf op de doeken heeft aangebracht.Toch is dat niet zo want elk doek heeft een eigen basiskleur welke later is aangevuld met andere moderne kleuren.

naar de website

Wanddecoratie Benoni

Een wanddecoratie gemaakt van metaal met rood-bruine bewerkte cirkels

naar de website

Berkenbos

Hoe kan eenvoudig toch zo mooi zijn. De kunstschilder heeft een berkenbos geschilderd met acrylverf op canvasdoek.

naar de website

Boom Betula

Een wanddecoratie met als thema bloemen of bomen doen het meestal wel erg goed bij heel veel mensen. Hier ziet U een wanddecoratie in de vorm van een boom genaamd "Betula".

naar de website

Bloemen Violet

Een charmante en grote wanddecoratie met als thema abstracte bloemen. Totale breedte van deze wanddecoratie "Violet" is 108 cm

naar de website

Skyline Rotterdam

Hier ziet U de skyline van Rotterdam die kunstenares Ines op een canvasdoek heeft geschilderd.Zij heeft dat gedaan met acrylverf en hoewel ze meestal heel veel moderne kleuren gebruikt heeft ze deze keer hoofdzakelijk de kleuren wit en zwart gebruikt.Het is een prachtig en herkenbare afbeelding met een modern uiterlijk.

naar de website

Grote Wandklokken

Grote wandklokken in het interieur zijn mooi en opvallend. Het zijn behalve wandklokken tevens wanddecoraties. Kijk maar eens naar deze wandklok met zijn bewegende tandwielen. De wijzerplaat wordt afgedekt met een glasplaat.

naar de website

Negen Luik

Een heel opvallend en modern negen-luik schilderij.Het werk bestaat uit acht vierkante doeken in de kleur grijs met zwart en een doek in het rood met zwart.Het is een stijlvol maar vooral supermodern kunstschilderij.

naar de website

Grote Metalen Wandklok

Deze grote ronde wandklok past precies in een industrieel ingerichte woonkamer. De ronde klok is gemaakt van metaal en is tachtig centimeter groot.

naar de website

Metalen Ovaaltjes

Een object met een aantal metalen ovaaltjes. De ovalen elementen zijn in elkaar verstrengeld. De kleuren zijn lichtbruin en oud zilver.

naar de website

Vintage Wandklok - Hout

Deze grote ronde wandklok is gemaakt van gerecycled teakhout.

naar de website

Modern Drieluik

Een mooi en opvallend drieluik-schilderij met zeer opvallende kleuren.Het kunstwerk bestaat uit drie doeken van 50 X 50 centimeter.

naar de website

Kleine Metalen Rondjes

Hier ziet U een muurobject dat bestaat uit een metalen frame waar honderden kleine metalen rondjes op vast zijn gemaakt.De rondjes zijn daarna met de hand geschilderd

naar de website

Frans terras als wandobject

De kunstenaar die dit wandobject heeft gemaakt is een liefhebber van Frankrijk. De vele sfeervolle Franse terrassen bracht hem op het idee er een metalen kunstobject van te maken.

naar de website

Tree of Live

Dit is een prachtig abstract geschilderd kunstschilderij gemaakt door Ines.Het is een abstracte boom met vruchten waarbij vooral opvalt dat zij de vruchten heeft weergegeven in de vorm van kleine rondjes met de mooiste kleuren.Deze vruchten dansen vrolijk over het doek.Let vooral eens op de mooie kleuren van dit sfeervolle kunstwerk.

naar de website

Schildpadden

Wanddecoratie in de vorm van een aantal schildpadden. Deze leuke decoratie is iets breder dan een meter.

naar de website

Onze Wereld

Hier kijk je naar een wandobject van onze wereld. De wereld van metaal is op een abstracte manier weergegeven en zit vast in een rechthoek houten frame. Onze wereld past in elke woninginrichting.

naar de website

Vierkant Wandobject

Een zeer bijzonder 3D vierkant wandobject bestaande uit een dubbel frame. In het frame van meer dan tien centimeter dik heeft de kunstenaar grote tropische bladeren en varens van metaal in verwerkt. De vorm van de bladeren zijn zeer realistisch. Dit prachtige toffe wandobject is 80 X 80 CM.

naar de website

Druivenrank 200 CM

Dit is pas een wandobject van formaat. Het is een levensgrote druivenrank met mooie realistische kleuren en vormen. De afmeting van dit prachtige 3D Wandobject is 200 X 100 centimeter.

naar de website

Kokmeeuwen

Een wandobject in de vorm van een aantal vliegende kokmeeuwen. Een kokmeeuw is een prachtige grote zeevogel.

naar de website

Muzieknoten

Dit is een leuke wanddecoratie om cadeau te geven aan iemand die veel om muziek geeft.Of iemand die zelf een muziekinstrument bespeelt. Het is een metalen sierlijke decoratie in de vorm van een muzieknotenbalk.

naar de website

Boom met Vogels

Een rond metalen frame met daarin een boom met vogels.

naar de website

Carnival

Een heel opvallend en kleurrijk canvas kunstschilderij gemaakt door de kunstenares Ines.Het is een werk met zes hoofdkleuren waarna de kunstenares een groot aantal andere kleuren ongecontroleerd over het gehele doek heeft aangebracht.

naar de website

Wanddecoratie Cirkels

Abstracte 3D metalen wanddecoratie cirkels. De cirkels van verschillende afmetingen zijn geribbeld en op andere manieren bewerkt. Het is een wanddecoratie met een moderne uitstraling.

naar de website

Wandklok Industrieel

Een stoere robuuste 3D metalen wandklok met een industrieel karakter. De klok heeft zichtbare tandwielen in het midden van de wijzerplaat.

naar de website

Dame in Pop Art Stijl

Een bijzondere fraai en hip schilderij gemaakt door een echt kunstenaar. Het is een Pop Art schilderij geschilderd met acrylverf.

naar de website

3D Abstracte Bloemen

Een prachtige en zeker behoorlijk aparte 3D wanddecoratie in de vorm van bloemen. De bloemen zijn in de lengterichting geribbeld. Verder zijn de kleuren aangepast voor verschillende interieurstijlen.

naar de website

Stoere Wandklok

Echt een robuuste stoere wandklok gemaakt van metaal. De klok met zijn vintage uiterlijk is tachtig centimeter groot.

naar de website

Golden Rosso

Wandobject Golden Rosso is een grote wanddecoratie met goudkleurige cirkels. De cirkels in verschillende afmetingen stellen abstracte bloemen voor. Een leuke en luxe wanddecoratie van bijna anderhalve meter breed.

naar de website

Tropische Bladeren

Een grote metalen wanddecoratie in de vorm van een aantal tropische bladeren op een rij. De bladeren met fantasiekleuren zijn mooi bewerkt.

naar de website

Bos in Herfstkleuren

Dit is echt een prachtig kunstschilderij met een afbeelding van een bos in herfstkleuren.Het schilderij is door een echte kunstschilder gemaakt en daar heeft hij de allerbeste acrylverf voor gebruikt.De zijkanten van dit mooie werk is ook geschilderd dus er hoeft geen lijst omheen.Is dit niet het schilderij wat U zoekt kijk dan eens in de online galerie van kunstvoorjou.nl waar U honderden hele mooie kunstschilderijen kan bewonderen van verschillende kunstschilders.

naar de website

Jazz Muzikant

Iedereen kunt wel het Nord Sea Jazz Festival of het jaarlijks terugkerende Big Rivers in Dordrecht. De muziekfestivals waar volop Live Jazz Muziek te horen en zien is. Hier is een wandobject in de vorm van een Jazz Muzikant.

naar de website

Modern Drieluik

Een prachtig en kleurrijk drieluik-schilderij gemaakt door een echte jonge kunstschilder.Dit mooie drieluik past behalve in een woonkamer ook heel goed aan de muur van bijvoorbeeld een modern kantoor.

naar de website

Rond Metalen Frame

Een rond metalen frame met een voorstelling van de natuur. Zo zien we bomen, vogels, riet aan de oever en water. Met dit ronde wandobject haal je een stukje natuur in huis.

naar de website

9-luik schilderij

Dit grote meerdelig kunstwerk is geschilderd door top-schilderes Ines.Het is een uit negen canvasdoeken bestaand modern en kleurrijk kunstschilderij.Het meest opvallende van dit werk is dat de canvasdoeken niet vierkant zijn maar rond.

naar de website

Making Jazz Alive

Een jazz band als thema voor dit bijzondere kunstschilderij. Het schilderij is geschilderd met acrylverf op canvasdoek door een echte ervaren kunstschilder.

naar de website

Groot Wandobject

Een groot en vooral prachtig wandobject van metaal. Het is een vierkant frame met daarin een voorstelling van bomen en grote vogels. Dit wandobject is een vierkante meter groot.

naar de website

Blue Lady

Lady in Blue. Een prachtig geschilderd kunstschilderij waarbij de kunstenaar vooral aandacht heeft gegeven aan de prachtige blauwe ogen van deze dame.

naar de website

Abstract Blad

Dit zijn vijf abstracte bladeren in de kleur zwart. De bladeren van verschillende afmetingen zijn geheel geperforeerd. Hang deze decoratie op een witte muur voor het mooiste resultaat.

naar de website

Face of Venice

Dit abstract geschilderde kunstwerk bestaat uit drie delen.Het zijn drie abstract geschilderde gezichten.Twee panelen hebben een lichtgrijze achtergrond en het middelste paneel is zwart van kleur.Gebruik dit mooie kunstschilderij als wanddecoratie in een modern ingerichte woonkamer.

naar de website

Grote Open Wandklok 110 CM

Deze stoere metalen wandklok is maar liefst 110 centimeter groot. De klok en wandobject tegelijk heeft zichtbare draaiende tandwielen en een vintage uiterlijk.

naar de website

Drieluik Skyline

Hier heeft kunstenares Ines drie kleinere canvasdoeken gebruikt om een mooie skyline te schilderen.Het drieluik is voorzien van mooie heldere kleuren waardoor het geheel een moderne uitstraling heeft gekregen.

naar de website

KleineWanddecoratie

Een kleine wanddecoratie in de vorm van een wijnfles, glas en wat druifjes. Een leuk exemplaar om cadeau te geven.

naar de website

Klaprozen

Een prachtig groot canvasschilderij met een afbeelding van mooie rode klaprozen.Het zijn abstract geschilderde bloemen op een lichtkleurige achtergrond.

naar de website

Boomtak Fargus

Een tak met bladeren waarbij vooral de prachtige kleuren erg opvallen. De kleuren passen perfect in een luxe woninginrichting.

naar de website

Wijnfleshouder

Een wijnfleshouder en wanddecoratie tegelijk. De sfeervolle zonnige decoratie biedt plek aan een fles wijn.

naar de website

Boomtak met Vogels

De wandobjecten ter inrichting van de woonkamer worden steeds leuker. In dit geval is het een tak van een boom met twee vogels. De kleur van dit wandobject past makkelijk in verschillende interieurstijlen.

naar de website

Drie Uilen

Een leuke sfeervolle wanddecoratie voor de kinderkamer. Het zijn drie uilen zittend op een tak.

naar de website

Boom des Levens

Metalen levensbomen zijn meestal zwart van kleur. Deze mooie Boom des Levens is goud of koperkleurig. De levensboom is vastgemaakt in een rond metalen frame.

naar de website

Maanvissen

Een maanvis is te vinden in de tropische wateren. Tropische vissen zijn altijd heel kleurrijk en prachtig om te zien. Deze wanddecoratie stelt een school maanvissen voor.

naar de website

Bos in Herfst

Schilderijen met voorstellingen van landschappen worden nog steeds veel gebruikt in de woninginrichting. Bijvoorbeeld dit prachtig doek met een herfstbos als thema.

naar de website

Harlequin

Ook dit prachtige vierkante kunstschilderij is gemaakt door kunstschilderes Ines.Het is een veelkleurig schilderij waarbij de kleuren verdeeld zijn in hokjes.Het is een modern kunstobject geworden.

naar de website

Vierluik Faces

Een kunstobject kan ook uit meerdere delen bestaan.Ook dit prachtige werk bestaat uit vier canvasdoeken.Het zijn vier abstract geschilderde gezichten.

naar de website

Tweeluik Schilderij

Een prachtig tweeluik schilderij met een afbeelding van een grote zee of oceaan.

naar de website

Touched Bird

116) vogels geschilderd op canvas doek met een afmeting van 60 x 40 cm Een frame van kunststof geeft extra diepte aan dit schilderij. Te bestellen in 2 kleurencombinaties

naar de website